MistralMS Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów :-) Mam na imię Marcin i chce spróbować swoich sił w modelarstwie a jestem w tym temacie całkiem "zielony" :-) głównie interesują mnie żaglówki rc i właśnie rozpoczynam pierwszy projekcik. pozdrawiam wszystkich:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Gdzie jest Polsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistralMS Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Zmienione:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistralMS Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Zmienione:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Teraz jest dobrze. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi