RV4 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Koledzy,czy jest możliwość by AeroFly odpalił na W.Vista?.Jest to starszy symulator, na XP chodzi bez problemu a na Vista wogóle mi nie wykrywa nadajnika,dodam że do treningu używam nadajnika Esky.Przed sezonem wypadało by sobie przypomnieć i nie wiem czy robić format dysku.Jeżeli jest jakiś sposób prosił bym o pomoc. Za wszelkie informacje wielkie dzięki. Paweł.K
bfis Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Koledzy,czy jest możliwość by AeroFly odpalił na W.Vista?.Jest to starszy symulator, na XP chodzi bez problemu a na Vista wogóle mi nie wykrywa nadajnika,dodam że do treningu używam nadajnika Esky.Przed sezonem wypadało by sobie przypomnieć i nie wiem czy robić format dysku.Jeżeli jest jakiś sposób prosił bym o pomoc. Za wszelkie informacje wielkie dzięki. Paweł.K Witam Zainstaluj symulator nie typowo na dysku C ale np. na dysku D ( zrób sobie na nim folder np.Symulator i tam zainstaluj symulator). Powodzenia Aerofly-und-Vista.pdf
load_error Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Koledzy,czy jest możliwość by AeroFly odpalił na W.Vista?. Istnieje taka możliwość. Nawet na 7-ce działa i Phoenix też działa. Trzeba pamiętać o trybie zgodności wstecznej, instalując na nowszych systemach.
noker Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tak, wchodzisz we włąściwości mocno zaawansowane kontolera podłączonego do kompa, i gdzieś tam trzeba odfajkować okienko, używaj ze starszym oprogramowaniem, czy cóś w ten deseń
damian86 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Dołącze się do tematu, mam win 7, a interfejs HID do Optic 6. Nie widzi mi kontrolera , jest problem z tym urządzeniem. macie jakieś pomysły?
Rekomendowane odpowiedzi