kawadodek2000 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mialem helikopter rc lecz mi sie rozwalil i chce zrobic z samolot bo mam model tylko nwm co do czego podpiac wiem tylko w ktore miejsce podpiac baterie. Powiedzcie mi gdzie podpiac silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawadodek2000 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Z tego co widzę masz jakieś opisy przy polach, po prawiej na pierwszym zdjęciu. Gdybyś zrobił jaśniejsze i ostre zdjęcie pewnie ktoś by pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawadodek2000 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ok ale problem jest z ladowaniem akumulatora bo bylo tak ze podlaczylem do pilota i swiecilo sie na zielono a teraz swieci sie na czerwono i nwm czy laduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawadodek2000 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi