karoladam Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Nudziło mi się w wakacje no i skleciłem coś takiego pływajacego ;D ale najceiekawsze to są materiały - hamerite - taka farba do metalu, zszywki troche ca no i balsy a tunel dla śmigła wiaderko po rybach ;D; nawet balsa nie pordzewiała po roku link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Konstrukcja godna podziwu :shock: Ale tak między nami, wypłyń na większe wody ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Fajnie to pływa, konstrukcja też mi się podoba No i muzyka odpowiednia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoladam Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 He he no na codzień latam śmigłowcami a coś od czasu do czasu jakis samolocik czy łódeczke się zrobi xD Daje to niesamowitą frajde choby popływanie z żabami ;D mam ich kilka w tym stawie ;D Pozdrowionka Karol P.s. w duszy mam inżyniera lotnictwa amatora ;D - mooże kiedyś zawodowo raczej nie ale kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.