Eryk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam! Czy ktoś już próbował przekładać "pstryczki" w Laserze? Czy jest w ogóle możliwość wyjęcia tych przełączników? Bardzo zależało by mi na takiej konfiguracji: przekładam w puste miejsce przełącznik "GEAR", przekładam wtyczki na płytce, aby podmienić z DR ew. jeśli wtyczki nie będą pasowały, to podmienił bym miejscami pstryczki DR w puste miejsce, pokrętło w miejsce poprzednika. dlaczego tak? bo już parę razy sie przejechałem na włączonych DR, mając ustawione wychyły na mniejszy model poleciałem innym wymagającym większego wychyłu...i nie sprawdziłem przed lotem czy nie są włączone... Pozdrawiam i czekam odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 po godzinie pracy jest remis... Cała lewa strona jest tak jak chciałem by było. :faja: jednak z prawą troche gorzej, bo nie mam pomysłu jak wyciągnąć to piekielne pokrętło :evil: :evil: a poza tym, to dopiero po zamknięciu nadajnika zrozumiałem że folię "maskując" brzydotę powinienem był przykleić po wyjęciu pstryków. No ale mówi sie trudno... jak znajde sposób na wyjęcie pokrętła to wtedy pobawie sie troche folią PS. Ma ktoś zbędny modulator zbigowy? chętnie bym odkupił za rozsądną cenę... temu nadajnikowi dusze wywiało po pierwszym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.