kaszalu Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Bo przestraszyły się kamuflażu - co to za "gatun" inny w garniturze pomyślały i dały dyla ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 E tam, duży może więcej. My tu z pomocą siły i gabarytów terytorium opanowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 ENDRIU !!! Dla ciekawości i rozrywki: Co Ty na to ....... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Ćwicz Waldek, ćwicz - czekam na Twoje pokazy !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 ENDRIU - PIĘKNIE !!! Nareszcie odkopałeś je z bagażnika i o to chodzi ... Odkopałem swoją nowo nabytą drogą kupna DELTĘ - rozłożyłem w domu, złożyłem i do bagażnika ....przygotowana na popisy ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 No tak, trzeba jak nie ćwiczyć, to trenować Fot. Krzysztof Bajerwięcej na:https://www.gawex.pl/wiadomosci/informacje_wideo/3140/XV-OGOLNOPOLSKI-PIKNIK-MODELARSKI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Informacyjnie, w sobotę będziemy jeździć tym (mam nadzieję, że nie będę musiał zmieniać wpisu na liczbę pojedynczą). Kosić można cały dzień. Im więcej osób na zmianę do pchania kosiarki tym lepiej. A jeśli ktoś ma możliwość przywiezienia kolejnej kosiarki to tym szybciej zakończymy operację i tym szybciej będzie można korzystać ze skoszonego lądowiska. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja będę na pewno Zaczynamy z Damianem już po godzinie 7dmej Planujemy również posprzątanie uszkodzonej szpuli jak i śmieci znajdujących się w środku. Zapraszamy do współpracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 6:30 Czas start. Ktoś mógłby później pizze dowieźć... 7:40 Jest kolejny zawodnik. Mamy też inne zabawki jeśli ktoś nie przepada za koszeniem. Puszka Pandory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Polatane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Fajna ekipa, a najważniejsze, że rozpiętość wiekowa niema granic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Trochę latającej historii - modele makiet z napędem spalinowym w locie swobodnym ! tu też trochę latania uwięziowego i ślizg na spalinowego COXa ! Ach, ten dźwięk COXów i strefa powietrzna bez CTRów ...!! W każdym razie wszyscy się doskonale bawią i rozbijają z gracją bez kontaktu z wieżą !! Edytowane 22 Września 2018 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 To jest ciekawe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wybrałem się dzisiaj trochę polatać ASW 15, ale loty były krótkie bo padł regler. Najpierw myślałem , że bateria kiepska, ale była ładowana przed samymi lotami.... Regler gorący jak żelazko, zaczoł "pikać" i odciął zasilanie na odbiornik... Dobrze, że byłem nisko - straty niewielkie, zerwana śruba mocowania płata i zawias steru kierunku. Regler do testów i chyba do wymiany Na łączce nikogo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Z tego co wiem, to z rana były dwa Krzysztofy. No i wczoraj po południu też "powiało nudą"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dokładnie. Wiało nudą i to z wnęki, czyli w poprzek pasa. Do tego ciężko było o jakąś termikę.Jedynie starty dość imponujące, szybowcem strzały z holu gumowego w kilka sekund na 135m, ale nic po za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Się ludziska "porozłazili" po Polsce i pustki były na tej naszej łące... to sobie Ideal-ny stresik samemu zafundowałem Oblot w bardzo mocnym skrócie, bo i późno i ciemnawo już było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Pięknie lata !! Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi