Trusek Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pierwsze objawy infekcji .... ... i to nie tylko mojej - moje Łobuziaki zachwycone z Twojego prezentu. Dzis jak sie uda to popuszczamy samolocik znowu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie ma to jak zaczynać latanie od najmłodszych lat ! Potem to %%%%uje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No i znowu się potwierdza, że jak od młodego zacznie, to na zdrowie mu wyjdzie i sukces przyniesie !!! :D Pamietam to Twoje zdjęcie Damka z rzutkiem w ręce na naszej łączce ! Trochę tylko był większy od dzieciaków mojego kolegi ! I proszę jaki efekt !! A z trawą damy radę ... dobrze , że rośnie bo klepisko to też nie jest rozwiązanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jacy "pinkni" i mlodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Way - teraz też jesteśmy piekni i młodzi, tylko "resurs nam troche wyszedł ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak młodsi o parę lat ,ale zauważcie jakie puste pole i niskie sosenki gdybyśmy wtedy troszkę bardziej zadbali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Niezłe "centrum zarządzania światem" na stole !! U mnie aktualnie podróże - loty dopiero pewnie w niedzielę późnym popołudniem ( jak zdążę powrócić ..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak zwykle fajne fotki, ale jak będziesz robił z profilu daj znać to wciągnę brzuch Poproszę Krzysiu o więcej na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tomku, jak to kaszalu powiedzial, resurs nam wyszedl Łączka slicznie wykoszona. Dzisja czuje przyjemny ból w "gyrach" od pchania kosiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chętni się znajdą - ale trzeba brać pod uwagę, że sezon urlopowy się zaczął i ludzie się porozjeżdżali ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Andrzeju wiadomo wakacje itd. "polatałem" dwa dni dla kondycji lepszej na wyprawy górskie, Maciej tylko maruda Wczoraj pod wieczór polataliśmy elekro-szybowcami w składzie ja, Damian i Jan było ciekawie ale Ci mali krwiopijcy po 20 zaczęli żerować więc zakończyliśmy loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam Wszystkich ! Ja dzisiaj powróciłem z wekendowej wyprawy do rodzinki pod Brodnicą gdzie miło spędzaliśmy czas przy swojskiej szyneczce , kiełbasce i dobrym piwku ! Potem ze szwagrem z premedytacją zastrzeliliśmy puszki po piwie ćwicząc się w sportach obronnych, znaczy się strzelaniu z broni długiej i krótkiej wszelkiej maści - nie miały szans bidule... Zaś po powrocie - po zakończeniu solidnego deszczu - coś mnie zaczęłło "pikać" coby może tak na lotnisko jeszcze ... :rolleyes: Uzbroiłem się na wszelki wypadek w kajak , ponton i kalosze i pojechałem ....UDAŁO SIĘ DOJECHAĆ !! Myślę sobie - nikogo nie będzie ( chyba żeby jakieś swiry czy cóś :P ) a tu masz - byli i nawet latali !! Ja przywlokłem z sobą nowy silniczek do podocierania - jak to Arabat mówił "kolejnego potwora" tym razem 20 cm3 4 takt ASP ! To maleństwo szykuję do kolejnej - tym razem MAXI Babajagi ( a co - nie wolno ?? - była już mikro; mini; midi to niech jest i MAXIII - tak ze 2,3 m rozpiętości ..). Docieranie udane ( pod okiem Prezesa Klubu Spalinowego - Janusza ) więc radocha jest ! Silniczek pali aż miło - i power ma że aż bęben prawie odleciał !! A ten dźwięk - muzyka ... :wub: . Paliwko Byron Fuels do czterosuwów i Arcticglow A5-20TLS - OBA SUPER !! Smigło 15 x 6 do 18 x 6 Master Airscrew - Potęga ! Kilka fotek poniżej - jest i filmik ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Andrzeju! Dobrze , że ten bęben nie odleciał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Noo - dwa okrągłe płaty nośne w końcu ma ..... Ps ! Dowiedziałem się tajemnymi kanałami , że Damek też ma od niedawna niezłe cacko !! Dawaj "sweetfocię" na podgląd - niechaj wszyscy to cudo zobaczą !! Niezła sztuka - na odpalenie się piszę !!! :D Nawet rozrusznik do tej pojemności przytargam ! Tym razem bęben na pewno poleci !! A poza tym fajnie , że rozwój do przodu na łączce idzie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Nic sie nie dzieje (niedziela loty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Urlopy, wyjazdy, peregrynacyje różne... Odżyje pewnie pod koniec lipca jak większość z urloów powróci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzisiaj loty się udały dopisała pogoda i towarzystwo jak zwykle wyśmienite. Niestety nie mieliśmy aparatu więc fotek nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 17 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Udało się polatać, było zajefajnie i jak zwykle wesoło i bojowo. Teraz kilka fotek latających modeli. Mieliśmy też gości nawet jeden w wojskowym wyposażeniu, ale to dla bezpieczeństwa żeby coś na głowę nie spadło 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Relacja relacją ale fotki nie to co twoje niestety brak dobrego sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Fajne zdjęcia, mimo że sprzęt ogranicza możliwości bo to nie sprzęt robi zdjęcia, tylko fotograf.Pogoda na weekend wczasowa, także zapowiada się bardzo lotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi