kaszalu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A ja jeszcze po południu popływałem ślizgami w Pieczyskach ze starszym specjalistą ślizgowym Smykiem !! Było S U P E R !!! Parę fotek i filmik już jest w "pływającym" wątku obok - zapraszam do luknięcia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ci, którzy nie mogli dojechać na fordońskie lotnisko bawili się "indoor" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Śmigłowce już dawno mi się znudziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 szybowce...termika...błe Akrobacja to jest TO ( trzeba ćwiczyć, bo zawody tuż tuż) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dla każdego coś miłego ....trzeba wybrać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 szybowce...termika...błe Akrobacja to jest TO ( trzeba ćwiczyć, bo zawody tuż tuż) Nie spróbował, a od razu "błe" Termika daje wysokość, a wysokość zamieniamy na akrobacje więc szybowce to jest TO (może warto choć skosztować) Szybowce dają naprawdę wiele: spokojne dostojne loty pełne relaksu, a i w mgnieniu oka można przejść do hardkororych akrobacji https://www.youtube.com/watch?v=WWSL-RLbnp4 I pomyśleć, że można tak szaleć cały dzień na jednym pakiecie Więc zapraszamy do latania na zboczach w okolicach Bydgoszczy, sezon dopiero się rozkręca. A chwile spędzone na świeżym powietrzu - bezcenne PS. Bez ciśnienia, ale tak jak wspominałem: może warto choć skosztować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kto powiedział, że nie próbowałem ? Latałem różnymi szybolami i jedyne, które mi odpowiadają to te w skali 1:1 (Obecnie zacząłem latać z systemem tvvpp i daję mi to ogromną satysfakcję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kto powiedział, że nie próbowałem ? Latałem różnymi szybolami i jedyne, które mi odpowiadają to te w skali 1:1 Nie wspominałeś, więc uznałem że nie próbowałeś. (Obecnie zacząłem latać z systemem tvvpp i daję mi to ogromną satysfakcję ) To najważniejsze, frajda musi być. Powodzenia na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie sądziłem, że moje podpuszczanie tak daleko zajdzie Bo tyś wredna cholera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bo tyś wredna cholera Po tobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wredna to dziś jest pogoda, temperatura i wiatr. Mimo to da się to wykożystać i dzięki temu polatać http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45824-wał-wiślany-bydgoszcz-fordon/?p=525129 Wał w Fordonie po raz kolejny dostarczył uśmiechu na twarzach pilotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja oblatałem nowy model w "sprzyjających warunkach pogodowych" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Fajne te podwójne śmigła czy są przeciwbieżne? Tak, śmigła są przeciwbieżne-napędzane jednym silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pozazdrościłem Wam i też zaraz jadę, ale na łączkę w Starogrodzie Dolnym. Wczoraj w Marzach polatałem z Paralotniarzami . Warunki dla Nich bardzo dobre, i dla mnie też bo mogłem spokojnie sprawdzić nowe ustawienia modeli i apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 26 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzisiejszy ranek na lotnisku i oblot jak to Krzysztof napisał Train Stara. Pogoda jak na tą porę roku znośna niestety niski pułap chmur nie pozwolił na polatanie za wysoko Januszowi ale reszta dawała radę. Kilka fotek z dzisiejszego dnia. ps Szczęśliwy właściciel szczęśliwy bo model cały 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek53 Opublikowano 26 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Oblot nowej konstrukcji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 26 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No to w dzisiejszą jesienną niedzielę, oblotów chyba było więcej niż przez całą wiosnę Ja na łąkę wyłoniłem się troszkę później, niski pułap nie przeszkadzał,jedynie to powietrze gęste, że ciężko się rozpędzić za to "masło".Na popołudniowej zmianie żywej duszy. A co do oblotów, to najgorsze są te skrawki depronu, bo właściwie nie wiadomo co z nimi zrobić (też tak macie)?A może "mikrobzyk" do latania indoor? Czas przestawiony na zimowy i niestety ciemno się robi bardzo szybko,więc trza lecieć do domu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ale fajny "letajuszczij" plemnik !! Uwaga,bo jeszcze coś z tego wyniknie !! A jakby co - piszę się na młode !! Ps. Relacje jak w Schreku - osiołek i smoczyca ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jeśli ten maluch jest wielkości łopatki od Barakudy, to nie wiem jakiej rozpiętości by musiały być młode (kto wie może coś będzie ),ale na zboczu nie takimi maluchami lataliśmy a jaki ubaw przy tym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W dzieciach to wyjdzie średnia, czyli jakieś 1700 mm !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi