kaszalu Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Fajny airshow - stoicie Krzysiek na tle jakiejś mini repliki latającej Nieuporta 17 ? Czy wzrok mnie myli ?
zyromskij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Człowiek, który zbudował tego Nieuporta jest gdzieś na fb osobiście albo jako organizacja-nie pamiętam dokładnie. Samolot był też opisywany w jakiejś gazecie (prawdopodobnie "Przegląd lotniczy) Pozdrawiam Julian
koma22 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Człowiek, który zbudował tego Nieuporta jest gdzieś na fb osobiście albo jako organizacja-nie pamiętam dokładnie. Samolot był też opisywany w jakiejś gazecie (prawdopodobnie "Przegląd lotniczy) Pozdrawiam Julian Jeśli tak pisać to lepiej nic nie pisać. Gdzie tu treść i informacja? 2
zyromskij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Napisałem ponieważ może komuś "odświeży" to pamięć. Może właśnie ten ktoś posiada tę gazetę i opiszę jaki konkretnie był to numer lub też zna bliżej konstruktora i podpowie gdzie go szukać.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek53 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Docieranie D L E i loty - byłem sam 5
kaszalu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 No i pogadali sobie jak ludzie przy herbatce.... 2
Kross Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 ... a w czasie przerw nisko i szybko, bo zaraz znowu będzie padać Plandeka i gumiaki były w pogotowiu Był jeszcze jeden model - FunCub, ale "taki na wypasie" z basenem itp , tylko zapomniałem zrobić fotki PS. Kiedy człowiek niema czasu, wystarczy nawet chwila, aby się rozerwać (chmury rozrywały się najczęściej) Dziś rzeczywiście ciężko było się zmieścić w tych przerwach między deszczem Więc jutro powtórka 2
Kross Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 No to polatali, dziś pogoda była superowa ale tak całkiem na sucho, to Damianowi w FunCubie serwo na kierunku się zatarło Po każdym "przegłodzeniu", latanie jest "przepyszne"
toptome69 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Fajny dzionek Polataliśmy sobie i sssuuuuper było Podjechał Waldek z swoją żółtą pszczołą Ze jest Janusz to normalne bo jak nie on to kto Wpadł Damian z swoim DLG No i Andrzejek co prawda nie latał ale przynajmniej miał mi kto fotki zrobić 3
toptome69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzisiaj również polataliśmy i to sporą ekipą. Czekam na te wspaniałe foty i doczekać się nie mogę Dawać koledzy
toptome69 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Dobre te synchroniczne rzucanie Lewa nóżka w górę przygryziony język i siup
Way Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Spójrzcie na mistrza. NADGARSTEK przy wyrzucie. Na poprzednich zdjęciach też widać że zawsze w tym samym położeniu. 4
Way Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Trzeba funy odświeżyć. Może w czwartek podjadę pofligac.
Way Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Nadal powątpiewam To przyjedź jutro. Na pewno nas nie będzie bo na pewno byliśmy przed Tobą
Rekomendowane odpowiedzi