zyromskij Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Latam, za ok 2 tygodnie Otwarte Mistrzostwa Polski, został mi do oblatania nowy model z vpp i przelatanie programu finałowego. Nie uda się niestety wyrobić z całowęglowym modelem. Szef kadry chyba śpi, bo przegapiliśmy zawody przed MŚ w Strasburgu. Proponuję takiego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Z czego ta duża 109tka jest? Znów zeppelin? o; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Aero depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 O jakiej godzinie jutro? Też bym się chętnie wybrał. Odkurzylbym swoje dlg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Super fotki Krzysiu Latanko na prawdę się udało!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzisiaj pogoda dopisała. Słonecznie i ciepło. DLG w kominach latało Zdjęcia jak zawsze, Bajeranckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hehe ...Way wyczekuje termiki Piękne warunki dziś mieliście, fotki - jak zawsze HQ Mi udało się dziś dwa loty z fpv Soliusem wykonać w Otorowie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I bonus dla Waya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Way - coś w tym guś cie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Sobota latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 16.03.2016 r. Pogoda na dziś: Słonecznie, wiatr 2m/s, temp. 10*C... Taki może nie najlepszy, ale za to krótki http://youtu.be/c5UIDYmFW44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 I znowu kawałek nieba tylko dla siebie... Mały teścik, czy poleci dłużej niż 5 sekund. https://www.youtube.com/watch?v=e7gvr24v0jU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Fajny pomysł - dawaj fotki bo na filmie widać tylko trochę tego "kluczowego" wynalazku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Zdjęcia w kolejności: 1 - wycięty jeden prawie cały 2 - i jeszcze dwa na zapas 3 i 4 - waga głównego nosiciela z przygotowanym mocowaniem silnika (30 g) i z wyposażeniem - 161 g. Widoczna bruzda na skrzydle to miejsce wklejenia rurki węglowej 6/4 mm 5 - "klucz" prawie w całości - nie widać dzioba pierwszego MIG'a bo go uwaliłem przy ręcznych wyrzutach w czasie testów środka ciężkości Rurki pomiędzy samolotami to węgiel 4/2 mm. Proszę się nie czepiać popychaczy i ich ułożenia. To tylko testy... Ale już wiem, że muszę dorobić ruchomą lotkę po zewnętrznych stronach "formacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na jakiej częstotliwości nadają "pogodę" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 144.950 MHz http://sp2put.utp.edu.pl/komunikaty/sr2wx-stacja-pogodowo-informacyjna-144-950-mhz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 I znowu kawałek nieba tylko dla siebie... Mały teścik, czy poleci dłużej niż 5 sekund. https://www.youtube.com/watch?v=e7gvr24v0jU Świetny sprzęt do latania. Mało kto potrafi trzema MIG-ami na raz lecieć tak ładnie w szyku. (A przyciski - i + są tak blisko że źle trafiłem.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam Wszystkich i wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych 2016 ! Dzisiaj po porannym śniadanku w celu spalenia nadmiaru kalorii wybraliśmy się na polatanie na Zamczysko ! Takie trochę bardziej dynamiczne bo kajtem ! Wiaterek był w miarę , trochę szkwalisty i szarpiący ale na spalanie tłuszczyku jak najbardziej ! Po latanku w ramach szkolenia obronnego mordowanie puszki po browcu - fajnie było ! Teraz jedziemy na kawkę ! Kilka fotek i filmik poniżej ! Jutro może latanko RC - Pozdrowienia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Fajny link Krzysiek - gratuluję że go wyszperałeś !!! Przy okazji ja znalazłem super kronikę o Kanale Bydgoskim - do zobaczenia na wątku " Pływanie Bydgoszcz i okolice " !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No a dzisiaj udało się stracić kilka świątecznych kalorii na lataniu .Byłem ok 14 - paru kolegów właśnie się "ulatniało" z lotniska a jak ja się "ulatniałem" przyjechali następni ! Kilka lotów Soliusem w ładnej pogodzie i przy lekkiej termice - potem wykorzystywał ją Damenix swoim eleganckim DLG.! Kilka fotek poniżej i pozdrowienia ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi