Damiano Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A ja myślałem że helikopter służy do inny celów A na tym filmie nie wiem nawet w jakiej pozycji jest ten heli,w niektórych momentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A ja myślałem że helikopter służy do inny celów A na tym filmie nie wiem nawet w jakiej pozycji jest ten heli,w niektórych momentach. Cudze chwalicie... http://www.youtube.com/watch?v=i3mRUH5Z5hA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie chwalę,tylko zastanawiam się czy piloci uczą się latać? Podejrzewam że jak bym wziął stery w rękę to podobnie by to wyglądało,z tym że czas mojego lotu wyniósłby ze 3 sekundy Oglądam i podziwiam jak można wyczyniać helikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi