Skocz do zawartości

TM - Rebelove Acro ARF

Flyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Mial ktos doczynienia z tym modelem http://nastik.pl/rebelove-acro-p-1372.html

i moglby cos powiedziec?

Interesuje mnie glownie waga gotowego, bo podawane 3,2 kg jest chyba troche zanizone. I czy nie ma problemow typu flatter przy wiekszych predkosciach.

Na moje oko model calkiem fajny, widzialem dobre opinie o modelach TM, tylko dosc drogi? A moze nie?

Opublikowano

No tak, tez myslalem o nim, jezcze drozszy. A w USA kosztuje tylko 200$. Szkoda ze zaden sklep nie chce wysylac modeli za ocean. Nawet jakby przesylka byla 100 to razem tylko 750 zl.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WITAM

Ja też chce kupić model SHOWTIME z USA czytałem gdzieś na forum że wysyłają tylko jest to obłożene podatkiem 22%.

A jak by kupić model na eBay to też go nie wyślą. To chyba jakieś nieporozumienie.

Może napisze ktoś kto kupował jakieś żeczy modelarskie w USA w jaki sposób się to odbywa bo też jestem ciekaw.

Opublikowano
Czesc

Mial ktos doczynienia z tym modelem http://nastik.pl/rebelove-acro-p-1372.html

i moglby cos powiedziec? ...

Wprawdzie nie mam tego modelu tylko Artist ale powiem, że moim zdaniem modele warte są swojej ceny. Artista kupiłem jako drugi model tej f-my po "drobnym" kretobiciu Kabriolina. Oba kupiłem w wersjach ARC, wykonanie solidne i czyste. Rebelove to większy brat Artista i myślę, że właściwości lotne będą zbliżone. Na razie swoim wykonałem mało lotów ale powiem, że lata bardzo przyjemnie i przewidywalnie. Waga do lotu z napędem elektro ok. 2500g. Po regulacji ma być do latania klasycznej akrobacji. Niewątpliwa zaleta to dostępność praktycznie wszystkich części , z której niestety sam miałem okazję skorzystać - zakup połówki skrzydła i rury łączącej do Kabriolina.

Opublikowano
WITAM

Ja też chce kupić model SHOWTIME z USA czytałem gdzieś na forum że wysyłają tylko jest to obłożene podatkiem 22%.

To moze podzielimy sie w polowie kasa za wyjazd do Niemiec. Boje sie kupowac model za posrednictwem kuriera, tak duzo juz uszkodzonych paczek w zyciu widzialem :(

A jakby tu jeszcze pare osob chcialo kupic ten model to pewno by sprzedawca zszedl do 900 zl za szt.

Opublikowano

Dowiedziałem się że kumpel ma znajomego który sprowadza z USA samochody i on mógł by kupić ten model i przywież wraz z samochodami. Bo kiedyś tak przywoził własnie jemu skuter wodny. Więc jak się coś dowiem więcej to moge dać znać jak by ta sytuacja się przedstawiała. Bo model w stanach kosztuje 200 $ i nawet za przywiezienie dać 100$ to razem wyidzie niecałe 700 zł więc chyba się opłaca.

Opublikowano

Super ! Teraz tylko pytanie ile osob bedzie tym zainteresowane ? Proponuje poczekac tu tydzien-dwa, moze dam osobny post o tym. Tylko upewnij sie czy na pewno bedzie mogl to zrobic i bez problemow te modele dotra do nas, oraz czy jest ona zaufana osoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.