Barlu Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 (nie miewam aparatu na polu, ale zacznę brać) Pierwszy nabytek był to (i nadal żywy) Gull2, kupiony z drugiej ręki, ale bez wypadkowy i do tego nowy cox 0,33cm. Przeżył swoje, i swoje odbudowy, nauczyłem się na nim latać i jeszcze cały. Miał jeden "generalny remont". Potem wymieniłem mocowanie kabiny, a jak wyszło to czekam na małe wiatry: Świeżo wykonany tzagi. Ostatnio (dziś) dopiero dopięty na ostatni guzik... Więcej w temacie o nim. I skrzydło TRIM które dostałem od Patryka Sokoła. Będę starał się go ulotnić, ale kiedy i jak to nie wiem. (Stan surowy, samo skrzydło bez lotek wingletów i wyposażenia) CDN.
Barlu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dawno nic nie było, aktualizacja: Basic, aktualnie na półce, SK który widać na zdjęciu usunięty, nie zdał egzaminu. Mam nadzieje że będę miał możliwość go znowu ulotnić. Na zdjęciu właściciel z krótkimi włosami jeszcze (są dłuższe :devil: ) xD Turbo Raven: Edge 540: Niewypał, poszedł z "kretem" na kawę. Tzagi, był na tyle zniszczony że dorobiłem kadłub i jakoś (beznadziejnie, ale lepiej niż wtedy) to wyglądało, aktualnie jest oklejony papierem pakowym i niepomalowany. Może kiedyś... Ogólnie tzagi to wielki LOL A statecznik do foty się przekrzywił, nie było podpórek. EDIT: Boże widzisz a nie grzmisz, właśnie sobie patrze co to za syfiaste modele były, ale basic mi się podoba xD Na szczęście tzagi dostał nowe skrzydło (okleiłem papierem z wikolem) a edge uległ zniszczeniu. Raven, mogło być lepiej, ale schrzaniłem, człowiek uczy się na błędach :] Nie mam się co wstydzić, brzydki model to i kara musi być :devil:
Barlu Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 A oto kolejny model, mustang [by. zlin] po już sporej liczbie lotów [ I niedługo idzie na tymczasowy urlop]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.