gewiner Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, Chciałbym przedstawić fotkę z dzisiejszego lotu nad Polska. Lot z Krakowa do Berlina, było naprawdę super w porównaniu do lotu w czwartek Bombardierem. Pozdrawiam: Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Faajnie!Nie miałem okazji lecieć,ale widok robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam, Pierwszy lot odbyłem dawno temu popularnym Antkiem, i teraz po długiej przerwie do Krakowa Bombardierem Q400 którego nie polecam (czułem sie jakby ktoś wrzucił mnie do betoniarki), z Krakowa leciałem boeningeim 737, i chociaż niektórzy powiedzą, ze są lepsze samoloty ten sprawił niesamowite wrażenie zarówno podczas startu (siedząc wewnątrz - powolny start pózniej spokojny lot nad chmurami, i ladowanie ani człowiek sie obejrzy a tu domy nagle robią sie duże i już mamy pas lotniska) jak i samego lotu i oczywiście ladowania. Pozdrawiam: Maciek P.S. Jak przerobie fotki to wystawie jeszcze pare, i krótki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 737-800? Tak wnioskuje po tych wingletach:D nie dość że dobre miejsce to jeszcze świetna pogoda ja siedziałem w wyjściu awaryjnym w 737-400. Miejsca dużo ale widok nie bardzo. Chociaż z drugiej strony obserwowałem skrzydło potem wrzuce coś od siebie Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tutaj macie mój filmik z lotu, troszkę dłuższego niż 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To ok 6:20 to jak mnie wzrok nie myli to Miami Beach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie. Miejscowość to Boca Raton. Płynęliśmy popływać w jeziorze Boca ale była taka plaga meduz, że nic z tego nie wyszło... https://maps.google.pl/maps?q=boca+raton&ll=26.344633,-80.075827&spn=0.013537,0.022724&oe=utf-8&client=firefox-a&channel=sb&hnear=Boca+Raton,+Palm+Beach+County,+Floryda,+Stany+Zjednoczone&gl=pl&t=h&z=16&iwloc=A Miami jest rzut beretem na tamtejsze warunki drogowe bo raptem 70km na południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam,No i jeszcze dwie fotki (następnym razem wezmę kamerę): Pozdrawiam:Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam, No i jeszcze dwie fotki (następnym razem wezmę kamerę):image.jpgimage.jpg Pozdrawiam: Maciek Pierwszy lot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam, No!!! Takimi samolotami tak, pisałem na początku, każdy ma kiedyś pierwszy raz. Poznałem już w okolicy pilotów szybowców zobaczę jak lata sie bez silnika. Jedno muszę powiedzieć, jak już sie raz poleci to naprawdę można sie uzależnić. Model to sobie lata ale sie w nim nie siedzi, nawet zamontowana kamerka nie odda wszystkich wrażeń. Pozdrawiam: Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie. Miejscowość to Boca Raton. Płynęliśmy popływać w jeziorze Boca ale była taka plaga meduz, że nic z tego nie wyszło... https://maps.google.pl/maps?q=boca+raton&ll=26.344633,-80.075827&spn=0.013537,0.022724&oe=utf-8&client=firefox-a&channel=sb&hnear=Boca+Raton,+Palm+Beach+County,+Floryda,+Stany+Zjednoczone&gl=pl&t=h&z=16&iwloc=A Miami jest rzut beretem na tamtejsze warunki drogowe bo raptem 70km na południe Bo w Miami bardzo podobnie to wygląda , też taka zatoczka i kupa jachtów za grube miliony . No może trochę więcej hoteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi