mati1988k Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 witam. Kupiłem sobie w chinach taki zestawik: http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5344 Ale nie mogę ściągnąć instrukcji jak to złożyć może ktoś zna jakiś adres gdzie składają podobne silniczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witaj. tutaj znajdziesz chyba wszystko: forum Alexa to jest najważniejsze tabela uzwojeń Świetny zestaw, ale czy za tą cenę nie można kopić gotowego silnika :?: Chociaż ja też eksperymentowałem z własnymi przeróbkami, ale na razie testy zakończone (za słabą zime mieliśmy w tym roku :devil: ) powodzenia p.s. skoro nie robiłeś tego wcześniej to tego drutu będziesz potrzebował więcej. Dużo więcej :devil: . Sam sie przekonasz :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.