Skocz do zawartości

Turnigy 9xr ustawienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam aparature turnigy 9xr. Ostatno kupiłem sobie motoszybowiec hype wow. jak wiadomo ma na ogonie usterzenie typu V. I tu jest problem nie wiem jak ustawic to usterzenie w aparaturze zeby jednym drazkiem mozna bylo wychylac serwa gora dol a drugim drazkiem serwa  naprzemiennie w gore i w dol w celu mozliwosci skrecania .Miałem wczesniej bixlera i nie mialem zadnych problemow z ustawianiami

Pozdrawiam i prosze o pomoc

Opublikowano

wszystko ładnie dziala dzieki za podpowiedz ale teraz ma  problem bo chce sobie zrobic zeby wszystkie lotki na skrzydlach i na ogonie ograniczac przeloacznikiem aby wychylenia byly przykladowo 30 procent i tak zrobilem tylko ze jak przelaczam przelacznikiem na 30 procent wychylu to nagle na ogonie lotki opdaja na dol nie wiem czemu ??

Opublikowano

konstrukcja na ogonie typu V bo to jest hype wow

udalo mi sie juz znalesc problem i go rozwiazac chodzi wszystko ok. teraz mam problem poniewaz mam regulator z hamulcem i wogole mi nie chodzil . Czy mozliwe ze w aparaturze cos poprzestawiałem i wyłaczylem chamulec. Da sie wogole cos takiego zobic??

chcialem jeszcze dopisac ze wczoraj hamulec  chodził

Opublikowano

Widze, że chodzisz całkowicie po omacku w całym tym modelarstwie.

jak wczoraj chodził hamulec , a dzisiaj nie chodzi - toś go normalnie po prostu wyłączył. 

a jak go włączyć? poczytaj w instrukcji od regulatora. Bo tu na razie nikt nie wie jaki masz regulator.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.