mango166 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam wiem że to forum dla latających, mam problem z silnikiem w buggy'm ale to jedyne forum jakie znam w którym zawsze jest ktoś aktywny. Tak jak w temacie jestem już bezsilny otworzyłem silnik wymieniłem łożyska poskładałem jak najlepiej potrafię a tu dalej to samo. Dodaję zdjęcia i proszę o instrukcję regulacji tego gaźnika ponieważ kombinowałem trochę to proszę o ustawienia nie tylko iglicy ale także tych 2 śrubek do regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wymień sobie ten silnik na nowy za darmo: http://www.osengines.com/history/engines-wanted.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mango166 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 wierzysz w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie wiem :-) Piszą, że szukają takiego jak Twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciachoband Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gdybyś jednak nie wymienił.. To napisz coś więcej o problemie.Jak stary jest silnik? Jakie paliwo używasz? Jak masz tam świecę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi