f-150 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jak wiecie od prawie półtora roku walczę przed sądem o zwrot moich rzeczy ,które pozostały w sklepie gdzie poprzednio pracowałem.Do tej pory sam wygrałem jedną sprawę przed sądem rejonowym ,a następnie apelacyjnym dotyczącą zwrotu modeli należących do mnie oraz pomogłem dwóm kolegom także odzyskać ich modele znajdujące się w sklepie. W drugiej sprawie o zwrot narzędzi ,planów ,czasopism,kilu modeli oraz nadajników przegrałem w sądzie rejonowym pomimo stwierdzenia przez sąd iż te rzeczy są moją własnością. Dlatego poszukuję prawnika najchętniej modelarza ,abym nie musiał tłumaczyć "co jest co".,aby za wynagrodzeniem poprowadził sprawę w sądzie apelacyjnym. Tel.kontaktowy 697 77 95 88 Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 W spółczuje ci Wojtala . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi