czarny30 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Proste rozwiązanie problemu podwozia 100_4976.JPG Chciałbym przerobić sobie w taki sposób podwozie w moim U CAN FLAY Ma ktoś jakiś tutorial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 To mi wygląda na gotowe podwozie kupione w sklepie modelarskim. Kup sobie blache duraluminiowa i mozesz sobie sam wyciąć i zagiac podwozie pod swoj model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny30 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 :-) Piotruś w tym modelu jest juz podwozie dopasowane do oryginalnego mocowania. Czy da się oryginalne podwozie przesunąc bliżej silnika ? Jak to zrobić bez problemowo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Akrobacje to raczej kwestia pilota niż modelu. Jak zobaczyłem, jakie hołupce można robić Wing Dragonem to szczena mi opadła. akrobacje (tzw. fikołki) czy figury akrobacyjne ?? to wielka różnica i tych drugich poprawnie każdym modelem się nie wykona. http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/akrobacja-f3a/wykonywanie-figur-f3a-cz-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Podwozie jest oryginalne od niego tylko przesunięte dodane kółko ogonowe i większe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi