tomasz.smolarek Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ni to sklep, ni to strona prywatna. Człowiek sprzedaje 9xr w dobrej jak na polskie realia cenie, ale design strony nie wzbudził mojego zaufania. Czy ktoś z was kupował tam cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Znam osobiście.Kupowałem regulatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ciekawy sposób zamawiania ;-) Ale jak znasz osobiście to sprawdzę co ciekawego oferuje Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tak, zamawianie jest profesjonalne ale ceny raczej dobre Sent from my GT-S7530 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To fakt kilka rzeczy chyba zamówię. Ale gdyby nie referencje Wojtka to bym mocno się zastanowił czy to nie jakaś ściema. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie jest ściema .Robi bardzo dobre regulatory do szczotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Potwierdzam. Kupowałem używałem i bardzo sobie chwalilem Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi