PiotrN Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam, Mam na imię Piotr, mam 35 lat i mieszkaam w okolicach Żywca. Interesuję się również astronomią. Mam nadzieję, że pochłaniając wiedzę z forum, rozwinę swoje zainteresowa modelarstwem. Na razie mam Sky Lady II, i po kilku lotach oraz kretach doszedłem do wniosku, że muszę ją przertobić na silnik bezszczotkowy. Stąd na początku poszukam informacji dotyczących wyboru silnika, regulatora, pakietu i ładowarki do przeróbki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Profil ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Uzupełniłem profil - mam nadzieję, że jest wszystko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi