Bartek2220 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam.Nie ma moze ktoś instrukcji po polsku do ładowarki imax b6??Jest mi niezmiernie potrzebna.Pozdro p.s jak ktoś posiada takowoą to prosze przesłać na e-maila barteksuper@poczta.onet.pl edit: W związku z dużą ilością pytań informuję że instrukcji do imaxa b6 nie mam.Dostałem instrukcję do ładowarki E-Station BC6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Instrukcja poszla na E-maila.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Marcinmb DZIĘKI ZA INSTRUKJE :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Marcinmb, ja też bym sie pisał na taką instrukcję . jak możesz to wyślij na adres adi-000@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Też proszę kolegów jak już ktoś ma takową instrukcję niech się podzieli:) modelpiotrek@poczta.onet.pl pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Ja takze prosze o opis tej ladowarki tj Imax B6 ktora to kupilem kilka dni temu. Dodatkowo podaje adres gdzie jest opisana modyfikcja w celu poprawy parametrow: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=777717 Pozdrawiam Wosiekpl wosiekpl@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brodaty Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam Jeżeli byłaby jeszcze taka możliwość, też bym poprosił o polską instrukcję. brodatyh@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam Właśnie odebrałem paczkę z ładowarką IMAX B6 i zero instrukcji obsługi. Prośba,jesli ktoś ma to poproszę na isaola@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mógłbym również prosić o instrukcje w ojczystym języku do B6, z góry dzięki . Edit- Już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam Ja mam ale po hiszpansku jesli kogos interesuje to podesle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jeśli jeszcze można, to ja też poproszę instrukcję po polsku gadas_75@interia.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Też poproszę. skonopko@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek511 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Jeśli można to proszę o instrukcję ładowarki na adres marek.kwiet@wp.pl Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja tez bym prosił na kamil_rc@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Wstawcie to gdzieś na rapidshare a jak nie macie gdzie wstawić to wstawię na swój serwer a temat niech moderator podwiesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brodaty Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Proszę bardzo, do ściągnięcia instrukcja pl imax b6 pl W związku z tym, że z serwerami Lycosa są czasami problemy, instrukcja dodatkowo jest tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Informuje że nie posiadam oryginalnej instrukcji do ładowarki Imax B6.Dostałem dużo próśb o tą instrukcje - no cóż chyba nie jest ona przetłumaczona - instrukcje jaką mam to jest taka jaką Brodaty dał do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezi36 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dzień dobry!!! czy mógł bym prosić o polską instrukcję to imax b6 na power99@poczta.fm dziekuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Proszę bardzo, do ściągnięcia instrukcja plimax b6 pl W związku z tym, że z serwerami Lycosa są czasami problemy, instrukcja dodatkowo jest tu: Obrazek toż masz 2 posty wyżej to to samo co imax b6 sam z niej korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.