GregorianR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich! mam na imię Grzesiek modelarstwem interesuje się około miesiąca! Wkręcił mnie w to mój kolega który modelarstwem zajmuje się ładnych pare lat! Moje zainteresowania to akwarystyka słodkowodna no i teraz modelarstwo RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Akwarystyka ? A to ciekawe, mam w domu pare zbiornikow bo moj ojciec w penym momencie zachorowal na ryby - jakies specjalne gatunki preferujesz? Witamy na forum - fajnie byloby gdybys jeszcze fotke wkleil do avatara i napisal skad jestes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zauwazyłem pewną zależność: Spory odsetek modelarzy jest też jednocześnie akwarystami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jedno i drugie takie troche flegmatyczne moznaby rzec Zeby niebylo ja akwarysta nie jestem. Wprawdzie mam akwarium w pokoju ale jedyna rzecza jaka przy nim robie jest regularne wyjmowanie trupow ryb... Mniej wiecej raz na tydzien! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zeby niebylo ja akwarysta nie jestem. Wprawdzie mam akwarium w pokoju ale jedyna rzecza jaka przy nim robie jest regularne wyjmowanie trupow ryb... Mniej wiecej raz na tydzien! :] Ciekawe zajęcie :lol: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zauwazyłem pewną zależność: Spory odsetek modelarzy jest też jednocześnie akwarystami HAHAHA!!! Ja także jestem akwarystą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja byłęm za kawalera teraz za dużo obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 To jakas plaga - moze laczac hobby przewieziemy jakas pielegnice funtana albo innym latajacym cudem ? Slyszalem ze ktos kiedys kota w extrze przelecial - pozniej uciekl i nie wracal dluuugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja sewgo czasu chodowałem Piraniowate a dokłądnei Płaskoboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja kiedys z tego co pamietam bo slabo sie w tych sprawach orientuje to trzymalem 3 piranie w akwarium ale zeby tradycje zachowac to wszsytkie 3 zdechly ;] Teraz co sie orientuja to u siebie mam ryby z j. tanganika - mocno zapuszczone, a w salonie sa jakies pielegnice i aruana (czy jakos tak) i jakies glonojady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 miałem takei po 30-40 cm długości. Jedna jak zdechła mam do WC juz rzuciła i musziął wyjmowac bo sie okazało ze to nie gupik i się nie mieści Ale po około tygodniu koty pod balkonem czekały na kolejna porcje. W ciągu tyg całe stadko 30 szt padło i to przez moja głupote. zaczeły lekko chorować, a najlepsz metoda to 31st woda i łyżka stołowa soli na 15l wody. i tak zrobiłem, tylk owcześniej wymieniłałem wode w akwarium żeby tą "chorą" wylać, i rybki trafiły do wanny na 4h. tam sie tak poobijały że poraniły "skóre". niestety sól im nei pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Slyszalem ze ktos kiedys kota w extrze przelecial - pozniej uciekl i nie wracal dluuugo Jak bym przeleciał kota w Extrze to też bym później uciekł i nie wracał dłuugo.... :wink: P.S. Różni zboczeńcy po tej ziemi chodzą.... Zoofile cholerni... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A propo historii akwarystycznych to moj ojciec na czas dawania rybom jesc wylaczal brzeczyk. No i raz wylaczyl i zapomnial wlaczyc.... /no commments/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No ja tez mam akwarium 130 l kilka rybek i ... czasem tylko na nie po patrze! A i tak najlepszy jest pies !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No ja tez mam akwarium 130 l kilka rybek i ... ... 130l to miałem kotnik dla gupików PIranie były w 380l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 To jakieś głupie te koty były? Dziwne... Ja miałem zawsze mądre koty, na koci sposób oczywiście :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Akwarystyka ? A to ciekawe, mam w domu pare zbiornikow bo moj ojciec w penym momencie zachorowal na ryby - jakies specjalne gatunki preferujesz? Witamy na forum - fajnie byloby gdybys jeszcze fotke wkleil do avatara i napisal skad jestes! A wiec tak mieszkam w małej miejscowosci Wrocikowo koło Barczewa, a zdjecie mojej twarzy wysłałem pod meila panjaqb(malpa)gmail.com A gatunki jakie preferuje to pielegnice a dokładniej Barwniaki czerwonobrzuche! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Oj tam 130 litrów i tak jest duze! Miałem duzo pielęgnic, ale oddałem je w sklepie w zamian za mieczyki i teraz mam ich troszkę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Oj tam 130 litrów i tak jest duze! Miałem duzo pielęgnic, ale oddałem je w sklepie w zamian za mieczyki i teraz mam ich troszkę .... Pewnie ze duze ja mam 112l ale to dlatego ze nie mam miejsca w pokoju! bo tak by stalo o wiele wieksze! ale mam jeszcze kotnik 15 i tam sobie plywaja maluchy barwniakow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja tez mam duze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.