Balirc Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Siemka! Znowu udało mi się polatać, coś ponagrywać, a potem pomontować to wszystko Tym razem, dla odmiany, trochę szybciej i niżej )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Podobają mi się Twoje filmy. Może gromadź je w jednym temacie? Zamiast zakładać do każdego osobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Podobają mi się Twoje filmy. Może gromadź je w jednym temacie? Zamiast zakładać do każdego osobny. Okey Jak powstanie kolejny film, to tak będę wrzucał wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Filmik pojawił się na JoeMonsterze! http://joemonster.org/filmy/61177/Szalenstwa_quadrocopterem_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi