aveamore Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam. Mam na imię Sebastian i mam 22 lata. Od pewnego czasu moją głowę zaprząta projekt związany z RC jednak nam się na tym za słabo, i potrzebuję pomocy. Zarejestrowałem się na forum aby się douczyć, oraz prosić o pomoc bardziej doświadczonych kolegów. Na wstępie przepraszam za pytania proste i zdaniem niektórych bezsensowne. Oświadczam, że regulamin przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie przeczytałeś. Jamniki tak długo nie żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aveamore Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Avatar usunięty. Niestety aktualnie nie posiadam swojego zdjęcia na awatar, więc zostawię pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witamy Dane zawsze można uzupełnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi