Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów,,jako że''wala''mi się ta aparatura,a latam inną mam zapytanie,czy można ją przerobic na 2,4G,i czy się opłaca?post-453-0-39786400-1400149078_thumb.jpg wszelkie porady mile widziane :)

Opublikowano

Oczywiście że tak... Wystarczy zainstalować moduł JETI Model DUPLEKS 2,4 GHz + odbiornik tej samej formy. Mam tak przebudowanego weterana Graupnera  MC-16. Działa świetnie. Montaż bardzo prosty.

Opublikowano

Cena modułu Jeti to ponad 350zł. Nie wiem czy warto akurat pchać ten moduł. W tej cenie kupisz Turnigy 9x z pamięcia na kilka modeli no i cena odbiorników zdecydowanie niższa.. W tym mc15 jest chyba tylko pamięć na dwa modele.

Jeżeli rozbudowywać to już czymś tańszym frsky'em albo orangem.

Opublikowano

Cena modułu Jeti to ponad 350zł. Nie wiem czy warto akurat pchać ten moduł. W tej cenie kupisz Turnigy 9x z pamięcia na kilka modeli no i cena odbiorników zdecydowanie niższa.. W tym mc15 jest chyba tylko pamięć na dwa modele.

Jeżeli rozbudowywać to już czymś tańszym frsky'em albo orangem.

Własnie chodzi mi o coś tańszego i gdzie to kupić.

Opublikowano

Witam,no i właśnie chciałem wysłac na PW. wiadomość,do kolegi którego mi podałeś i kicha

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik team_badboy nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

a,tak przy okazij ,czy do tego modułu można zastosować odbiorniki innych producentów np.turnigy?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.