Skocz do zawartości

Czy się opłaca?

123paszko123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz zakupić ten model, to faktycznie nie ma innej drogi jak licytacja, więc sens jak najbardziej w tym jest.

Jeśli myślisz, że ten model jest odzwierciedleniem opisu aukcji, to srogo się zawiedziesz.

"Tuning" tego Wicherka polegał jedynie na dodaniu lotek.

Niestety, mimo zapewnień budowniczego, akro nie polatasz.

Twój wybór. Dobrze się zastanów, bo sprzedawca wycenił go na 300pln.

Opublikowano

akrobację i tak mogę sobie wybić z głowy.Jestem począttkujący a to ma być mój pierwszy model ale silnik 4,5cm3 to chyba sporo. Te 300pln to rozsądna cena? Jóż sam niewiem ale na początek chyba nic lepszego niepotrzeba :?: :?:

Opublikowano

ja też uczyłem sie na wicherku ale 1.5 ccm i bez lotek :/

myśle że ten wystarczy narazie a później będziesz sam coś robił albo kupisz coś (np ode mnie)

Opublikowano

No wiesz, co się tyczy apki, to zależy od twojego funduszu.

Na allegro aż się roi od okazji.

Aparatury nie kupujesz do konkretnego modelu tylko dla siebie.

Jest na ten temat sporo na naszym forum.

Powinieneś kupić najlepszą na jaką Cię stać.

Opublikowano

czesc, wydaje mi sie że cena trochę wysoka, za 450 to można kupić w sklepie zestaw akrobatki ARF wielkości 90 (nie mówię że masz kupowac tak duży, ale że takie są teraz ceny)

ja też zaczynam przygodę z modelami RC ale u mnie to powrót po dłuuugiej przerwie.

pzdr

Opublikowano

HITEC LASER 4 ...... i jak :?:

No i ten samolot do którego link macie na samej górzę strasznie nie podoba mi się jego kolor więc raczej pójdzie pod pędzel

także............ WITAM W GRONIE MODELARZY

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.