123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam.Mam takie pytanie czy jest sens licytować ten modal dokładny opis na aukcji!! :| :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jeśli chcesz zakupić ten model, to faktycznie nie ma innej drogi jak licytacja, więc sens jak najbardziej w tym jest. Jeśli myślisz, że ten model jest odzwierciedleniem opisu aukcji, to srogo się zawiedziesz. "Tuning" tego Wicherka polegał jedynie na dodaniu lotek. Niestety, mimo zapewnień budowniczego, akro nie polatasz. Twój wybór. Dobrze się zastanów, bo sprzedawca wycenił go na 300pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 akrobację i tak mogę sobie wybić z głowy.Jestem począttkujący a to ma być mój pierwszy model ale silnik 4,5cm3 to chyba sporo. Te 300pln to rozsądna cena? Jóż sam niewiem ale na początek chyba nic lepszego niepotrzeba :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ja też uczyłem sie na wicherku ale 1.5 ccm i bez lotek :/ myśle że ten wystarczy narazie a później będziesz sam coś robił albo kupisz coś (np ode mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 potrzebuję szybką odpowiedź..Ile może kosztować używana aparatura do tego modelu .propozycje z allegro no chyba że macie coś do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No wiesz, co się tyczy apki, to zależy od twojego funduszu. Na allegro aż się roi od okazji. Aparatury nie kupujesz do konkretnego modelu tylko dla siebie. Jest na ten temat sporo na naszym forum. Powinieneś kupić najlepszą na jaką Cię stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 czesc, wydaje mi sie że cena trochę wysoka, za 450 to można kupić w sklepie zestaw akrobatki ARF wielkości 90 (nie mówię że masz kupowac tak duży, ale że takie są teraz ceny) ja też zaczynam przygodę z modelami RC ale u mnie to powrót po dłuuugiej przerwie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 już kupiłem aparaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 to pochwal sie jaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a jaką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 HITEC LASER 4 ...... i jak :?: No i ten samolot do którego link macie na samej górzę strasznie nie podoba mi się jego kolor więc raczej pójdzie pod pędzel także............ WITAM W GRONIE MODELARZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 I takie jescze pytanie odbiegające od tematu... Jak zainstalować aparaturę w kompie.... Coś nie daję sobie rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 http://www.rcworld.pl/shop/index.php?products=product&prod_id=2891 zobacz sobie tego trenerka za 209 zł kupiłem troche większego i jestem zadowolony, za te pieniądze trudno by był jeszcze lepszy. pozdrawiam Jano http://wimarex.pl/product_info.php?cPath=24_68&products_id=440 a tu silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Chodzi mi o to ,po co podłancza się ją do pc .I jak ją zainstalować?? Da się nią latać w symulatorze.??? :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.