skazoo Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Po kilku latach obecności w "modelarskim" internecie pojawiam się również na PFMRC. Mam nadzieję, że również tutaj moje posty będą wnosić coś do modelarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Cześć Marcin Na pewno Twoje posty będą bardzo ciekawe i konkretne PS Gdybyś nawet nie chciał, to czuję, że będziesz nagabywany o RWD :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Czołem Marcinie. Witam serdecznie. Jak tam Piperek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Piperek jak na razie ma wstawiony nowy silnik (ASP 160FT) oraz jest w trakcie wymiany podwozia na bardziej makietowe (z resorowaniem na paskach gumy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Cześć Marcin. Miło Cię tu widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Cześć Marcin ,trochę czasu ,ale znowu sie razem widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 hejka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbieg Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam zacnego kolegę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.