baciany Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam wszystkich modelarzy. Jak tam wam zdrowie dopisuje? Pogoda ładna że aż żal nie wyjść na zewnątrz i nie pośmigać czymś :] Kim jestem? 22 lata, niedoszły student informatyki. Tworzę strony www, modyfikuję Androida i zaczynam przygodę z modelarstwem. Modelarstwem tak na prawdę zajmuje się równo od 11 dni czyli od kiedy rozpocząłem pracę w sklepie modelarskim. Głównie interesują mnie Helikoptery a także samoloty i to w tych działach głównie będę się udzielał.Jako początkujący modelarz potrzebuje pomocy od doświadczonych w wyborze modelu a także aparatury. Prawdopodobnie stanę się posiadaczem Esky 150 (gdyż go "ciut" rozwaliłem w sklepie).Moja kolekcja liczy aż 2 modele samolotów stworzone z kartki papieru A4 stworzone metodą składania. Tak zwany popularny "gołąb" czyli model najpopularniejszy w szkołach. W Planach mam opanowanie 4 kanałowych helikopterów poczynając od Miniatur 20-30cm a kończąc na czymś poważniejszym 6-kanałowym (za kilka(naście) lat). Oprócz tego chciał bym zrobić zwój własny latający samolot. Czy to z depronu czy z papieru, byle własny i byle latał. Z czasem stworze swój własny Warsztat i będę tym się zajmował między pracą a kobietą :] Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi