Jaccy1 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Parę fotek z dzisiejszego zboczowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dzisiejsze fotki Janka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ..Wielkie słowa uznanie dla Jacka za wytropienie super miejscowki . ..mozna przyjechac na loty z noclegiem ! Przy drodze przy skręcie na klif ..MOTEL. ..sympatycznie polozony w lesie..trafiliśmy na wiaterek 12-15m/s i termikę prosze zwrócic na fotce na "sportowa fryzurę" Jacka. Jesienią las "grzybny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zazdroszczę brakuje jednak czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dziś w Starych Marzach było wszystko co lubię . No prawie wszystko, bo nie było do kogo się odezwać. Wiało idealnie na klif 8-11m/s, a słonko znowu pysk mi spaliło. Fotki z komórki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chyba trzeba będzie kiedyś nawiedzić to miejsce większą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Warto . Dojazd na sam klif i te widoki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Macie jakieś prywatne wiatry, czy jak?Przecież to nic nie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wiałoto pewne. Ale pytanie czy 8-11ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak sobie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Spoko. Nasz klif tez niezle zbiera. Z 4ms na dole, na krawędzi robi 13-15ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z lataniem w Starych Marzach trzeba się spieszyć, bo na lądowisku kukurydza rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jest dość miejsca do lądowania jak urośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Widać spore place gdzie raczej nie urośnie albo wzdłuż klifu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ktos lata dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jacku a nie pisałeś, że jedziesz do Nowych Marz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Pisałem rano na o 10-tej na f3fcb. Właśnie wróciłem. Mogę jeszcze raz jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Spoko na moje to śmigaj na zbocze jak masz czas, zmyliłeś minie zwyczajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dziś po pracy szybki obiad i wyjazd do Starych Marz. Kierunek wiatru idealny, słonko raz było raz nie i wtedy jeszcze bardziej wiało . Powrót już nie tak udany 2 punkty i stówka, ale było warto jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A mi nie pozwolili dzis polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi