Jaccy1 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś latałem w Nowych Marzach . Wiało równo i prostopadle. Chciałem ustawienia zmienić w modelu, ale za dużo kibiców(glajciarzy) patrzyło na ręce i dałem sobie spokój. Ja latałem, a oni siedzieli na kocyku i czekali na słabszy wiatr Piotr przyjechał jak ja już byłem spakowany i wyjeżdżałem z bananem na pysku do domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wczoraj nie polatałem bo w nie wiało, a dziś troszkę lepiej bo polatałem. Lądowisko zaorane razem z polem . Chyba glajciarze nie dogadali się z właścicielem pola. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wiatr w porywach do 3m/s W południe nie wiele więcej było i na koniec jeszcze popadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Piknie Ja polatałem w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jutro kierunek Stare Marzy . Dziś byłem w Starogrodzie. Przewrócone drzewo nadal leży na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jutro kierunek Stare Marzy . Dziś byłem w Starogrodzie. Przewrócone drzewo nadal leży na drodze B e d e musiał przyjechać ze STHIL-em Jacku powodzonka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dziś w Starych Marzach szału nie było, ale troszkę polatałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Pięknie Jacku ale bym sobie Dianę tam ciepnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Pięknie Jacku ale bym sobie Dianę tam ciepnął Krzysztof warunki były idealne dla Twojej Diany. Piękne noszenie i bez turbulencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dziś w Starych Marzach do południa latałem z glajciarzami, a po obiedzie całe zbocze było moje Musze korzystać bo dziś przyleciał - przyjechał w moje rejony nówka Respect. Jutro Starogród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ten "nufka" Respect to Twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Najpierw muszę się nauczyć latać. Nufke kupić mogę jak już będzie ciepło, co będę mógł spać w garażu jak dziewczyny mnie wywalą. Teraz zima i nie będę ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nófke Jacek ma. Tera pora na kolejnego gagatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 To jutro latamy w Starogrodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dziś z Piotrem polataliśmy w Starych Marzach. Warunki szkolne: słonko, wiatr 5-7m/s czasami prawie 3m/s i jeszcze bez rękawic (tzn.ja, bo Piotr w rękawicach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ładnie jutro ma chyba na ten kierunek dobrze dmuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ładnie jutro ma chyba na ten kierunek dobrze dmuchać Oby, bo i tak będę jechał przez Stare Marzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Puścił bym Dianę, ale mało czasu bo mamy kolędę, zobaczymy z rana jak to się ułoży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi