BB Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dla tych,którzy jeszcze do tej pory nie wiedzą : https://www.facebook.com/pages/Spitfire-PL-Popieramy/1446203992292215 Temat szczególnie istotny dla "południowców" bo musi zaowocować przylotem Spitfire na piknik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Chyba w marzeniach Wiadome, że Spitfire będzie na pikniku w Nowym Targu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Spitfire miał być już parokrotnie i zawsze coś stanęło na przeszkodzie. Aby naoglądać się warbirdów w powietrzu najlepiej zainwestować trochę czasu i odwiedzić Duxford. Tam jednocześnie potrafią latać TRZY!! W załączeniu film z mojego pobytu tam dokładnie 10 lat temu. Spitfire'y w szyku pojawiają się 7 minucie 58 sekundzie filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Byłem na Pikniku Lotniczym w tym roku i faktycznie Spitfire latał :] nawet na jakieś beczki się pilot skusił. Niestety zabrakło mi lądowania i startu. Tylko przyleciał, polatał i poleciał. I tak 2 razy dziennie :] Ale zawsze to Kawałek latającej Historii na Polskim, Krakowskim Niebie :] W porównaniu z malutkimi akrobatami które latały obok wyglądał jakby otaczało go stado wrednych much Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi