magilla Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W Krakowie mieszkam od 3 lat i wszystkie swoje prace przy modelach wykonuje na małym, czystym mieszkanku które zresztą jeszcze wynajmuję. Ale zdarzają się takie momenty że pasuje wykonać jakąś brudną robotę, coś pomalować, coś zalaminować. Zwykle czekam na wyjazd do rodzinnego Jasła gdzie wykonuje takie prace ale czasami człowiek chciał by przyśpieszyć prace i nie czekać kilku tygodni. Dlatego szukam jakieś życzliwej osoby (nie koniecznie modelarza) który użyczyła by mi swojej piwniczki, garażu, warsztatu do takiej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie kombinuj tylko wpadnij na modelarnie najbliższą swojej lokalizacji. np.: Wtorki i czwartki od 17 ul. Komandosów 21 wejście od tyłu budynku na dół po schodach. Jak drzwi zamknięte to trzeba solidnie pukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź. Po napisaniu posta zacząłem właśnie o tym myśleć. Nie mogę się doszukać jakiejś listy modelarni w Krakowie Twoja propozycja jest fajna ale przez te korki nie dojadę tam nigdy... Jest coś podobnego na północy krakowa? Będę wdzięczny za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 na przykład http://www.aeroklubkrakowski.pl/Sekcje,Modelarska,Modelarnia- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi