Oldeusz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jak ktoś jeszcze chętny to ustawiać się w kolejce, mam też Sterusa 6 w formacie JPG. Poprosze o plany w formacie JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dawaj maila na PW i zaraz wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Przesylka dotarla cala i zdrowa i odrazu dalem do zkopiowania. Andre powiedz mi gdzie ty te plany przechowywales, bo sa w naprawde dobrym stanie? Jeszcze raz dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No cóż jak sie dba tak sie ma :wink: a tak powarznie robiłem po przeprowadzce porządki w kolekcji zabytków i znalazłem te plany pomiędzy kartonami z Piłotem i Signalem :mrgreen: Warto czasami posprzatać piwnice :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.