Xeo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Widzę ze tym wątkiem wywołałem burze w szklance wody. Miało być to jako ciekawostka przyrodnicza a wyszło jak widać. Jest jak jest i tego nie zmienimy bo nie mamy na to większego wpływu. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Widzę ze tym wątkiem wywołałem burze w szklance wody. Miało być to jako ciekawostka przyrodnicza a wyszło jak widać. Bez przesady, jak na razie wyszla z tego spokojna wymiana zdan, bez napinek i zlosliwosci. I oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Gdybym gdzie popadnie klikał ignoruj zwyczajnie znaczyło by to, że mi nie zależy na poziomie tego forum... a uwagę wtrąciłem bo mi zależy. Marek, jako moderator powinieneś to rozumieć najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi