Mr.Gajwer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam! Przygodę z modelami zacząłem 5 lat temu jeździłem wtedy E-Firestormem na bezszczotce - świetna sprawa ale wiedziałem że to jeszcze nie to Po sprzedaniu firka zakupiłem model firmy R-planes Pioneer 1400. Doświadczenie z jazdą po ziemi kompletnie nie pomaga Mogę napisać jedno, to co potrafi ten model przerosło moje wszystkie oczekiwania! oczywiście nie obyło się bez kretów dlatego też potrzebuję waszej pomocy forumowicze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witamy. Myślę że modelarska Brać pomoże na ile potrafi;) . Pozdrawiam i życzę pomyślnych wiatrów. Ze skromnego doświadczenia wiem że powiedzenie "Piździ jak w kieleckim" nie wzięło się znikąd Jak będziesz w Kc to możesz mnie czasem spotkać jak latam nad Wietrzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Gajwer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jestem z Częstochowy ale pracuje w Kielcach. Jeżdżę tylko do pracy i z powrotem. Czym latasz? Chętnie doświadczę latania w obecności drugiego rc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeśli jesteś z Częstochowy, na lotnisku w Rudnikach czesto ktoś lata. Sporadycznie równiez tam bywam. Jednak mieszkam po drodze, jeśli jeździsz drogą 46, w Janowie. Mozemy sie kiedyś umówić, jest koło mnie sporo łąk do polatania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja aktualnie latam w Kłobucku, też mamy lotnisko i paru modelarzy. Jakby co to daj znać, nie wiem gdzie masz bliżej ale w Kłobucku lata się lajtowo i daleko nie jest No i trochę tych maszyn tutaj jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Gajwer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Do klobucka mam 15km a do Rudnik 20 także bez problemu można się ustawić na wspólne obloty trzeba tylko wyczuć pogodę bo wczoraj latalem koło galerii z kamerą gopro i tak wiało że uszkodził się ster wysokości i zaliczył mocnego kreta. Filmik wyszedł piękny ale poza tym to same straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witamy na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi