kapsel_1 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 witam wszystkich modelarzy i oblatywaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Może napisz coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsel_1 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam witam miałem kiedyś taki jakiś mały heli 2 kanałowy potem lama v3 ale sprzedałem teraz chciałem wrócić do tematu i się coś poradzić bo znowu chciałbym nabyć niewielki heli a zaczęło się tak że jak byłem rowerem na łąkach (mieszkam niedaleko ujścia wkry do narwi) wędkarz latał heli spalinowym i stałem chyba z 15 min i patrzyłem jak lata a ostatnio kolega latał ale samolotem elektrycznym, znowu mi siedzi w głowie ale wolę heli także będę tu częściej gościł jak czas pozwoli także kłaniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witamy ! Z racji imienia, zawsze dzieci wołały na mnie kapsel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kamilu, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi