Jump to content

graupner mc-12

rast

Recommended Posts

Posted

mam takie pytanie, posiadam nadajnik graupnera mc-12 i mam pytanie, jak go ustawić by działał z 4 ch odbiornikiem, 2 kanały działają a dwa nie (odbiornik sprawny) natomiast z kanałowym działa bez problemu :/ wszelka pomoc się przyda...

Posted

w shock flyerze mam odbiornik Dynam R-5P i za cholere nie umiem skonfigurować go z nadajnikiem, gaz i lotka działa, natomiast wysokość i kierunek nie, przy zmianie mode jest na odwrót, działa wysokość i kierunek a gaz i lotki nie

Posted

Witam. Sprawdż w menu nadajnika ustawienia serwomechanizmów. Podejrzewam że dla kanałów które nie działają masz ustawione wychylenia na 0 %.

Posted

niestety po resecie, wychylenie automatycnie ustawiło się na 100 % i dalej to samo, nie mam pojęcia co może być nie tak

Posted
2 kanały działają a dwa nie (odbiornik sprawny) natomiast z kanałowym działa bez problemu

po czym wnosisz ze odbiornik sprawny ??

i z jakim działa bez problemu ??

Posted

działa dobrze c17 natomiast odbiornik sprawdzam z nadajnikiem dynam neko 4 i jest ok

Posted

Generalnie nie ma takiej możliwości że na jednym jest OK a na drugim nie. Musi być coś skopane w odbiorniku innej możliwości nie ma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.