wojtek3 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam! Mam na imię Wojtek, mieszkam w Sępólnie Krajeńskim. Swoją przygodę z modelami latającymi zacząłem ok 3 lata temu, posiadam kilka samolotów oraz 2 quadrocoptery (jeden mały, drugi średni a teraz buduje się "legwan" z projektów marbalona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kim jest McWojtekw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek3 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jako, że to konto z którego aktualnie piszę bylo założone już dawno temu to całkowicie o nim zapomnialem, dlatego zalozyłem dzisiaj konto McWojtekw po utworzeniu konta przypomniało mi się, że mam juz to wojtek3. Tamto chciałem usunąć jednak nie zauważyłem nigdzie takiej opcji :/ Proszę o usunięcie konta "McWojtekw" i przepraszam za komplikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 .. a kto to "placekjw" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek3 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To mój tata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi