polpakpol Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Najepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nic nie przeszkadza zapytać Rodziców, czy nie sfinansowali by pechowej ośki, myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie teraz to już nie chodzi o kaske na oś tylko nie opłaca się samej osi zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario17701 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam napisz jaki to dokładnie typ silnika włącznie z oznaczeniami. Będę 24.07.2014 w Kołbieli to mogę podjechać i do Jedrzejowa tylko nie wiem czy to wał z gwintem czy ten gładki. Mam wałki z CD ROM są hartowane ale nie przeszkadza to ich stosować w takich silniczkach. Daj ew. nr. telefonu do kontaktu na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mariusz, bardzo dziękuję za szczerą chęć pomocy, jednak przy zamawianiu części do innego modelu dorzuciłem już nową oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi