rapier Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ten jet zawsze mi sie podobal. Wczoraj wieczorem wiec, kozystajac z wolnego w miare wieczoru ( o ile mozna takowy miec bedac ojcem 10 miesiecznego dziecka na 3 etaty ) siadlem i chwycilem za klej oraz nozyczki. Moze nie jest to zanadtto estetyczne ale i tak mialem spora frajde. Modelik wykonany jest z papieru o gramaturze 130. Waga - 9,2g Rozpietosc - 19cm Powierzchnia- wybaczcie, nie chce mi sie liczyc Mam chytry plan z uzyciem 3mm depronu i napedzie albo na EDF30 albo jako puszera. Stad ten model w tym dziale. Rozpietosc docelowa ok.50cm A teraz najciekawsze.....Modelik slicznie szybuje po mieszkaniu. Jutro jego dziewiczy lot sie szykuje przez okno. Oczywiscie postaram sie o filmik A tak modelik sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ładniutki A oczami wyobraźni już widzę go w wersji RC jak na pełnej prędkości przelatuje nad głowami :wink:. Wyobraźnia to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 coś zdjęcia nie ładują się, albo ja ich nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zgadzam się z przedmówcą! Na Firefox'e i Explorerze :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wieczorem sie z tym uporam. Poki co mozna zerknac bezposrednio na serwerze GALERIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.