rapier Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ten jet zawsze mi sie podobal. Wczoraj wieczorem wiec, kozystajac z wolnego w miare wieczoru ( o ile mozna takowy miec bedac ojcem 10 miesiecznego dziecka na 3 etaty ) siadlem i chwycilem za klej oraz nozyczki. Moze nie jest to zanadtto estetyczne ale i tak mialem spora frajde. Modelik wykonany jest z papieru o gramaturze 130. Waga - 9,2g Rozpietosc - 19cm Powierzchnia- wybaczcie, nie chce mi sie liczyc Mam chytry plan z uzyciem 3mm depronu i napedzie albo na EDF30 albo jako puszera. Stad ten model w tym dziale. Rozpietosc docelowa ok.50cm A teraz najciekawsze.....Modelik slicznie szybuje po mieszkaniu. Jutro jego dziewiczy lot sie szykuje przez okno. Oczywiscie postaram sie o filmik A tak modelik sie prezentuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba_s Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ładniutki A oczami wyobraźni już widzę go w wersji RC jak na pełnej prędkości przelatuje nad głowami :wink:. Wyobraźnia to podstawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi-000 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 coś zdjęcia nie ładują się, albo ja ich nie widzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Zgadzam się z przedmówcą! Na Firefox'e i Explorerze :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Wieczorem sie z tym uporam. Poki co mozna zerknac bezposrednio na serwerze GALERIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.