attyla Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Od zawsze przy oklejaniu modeli miałem problem z papierem śniadaniowym, po namoczeniu papier marszczył sie i bardzo łatwo ulegał rozdarciu , przedwczoraj kupiłem nowy papier okazuje się że jest po prostu idealny nie marszczy się po namoczeniu zachowuje dużą wytrzymałość można oklejać dużymi kawałkami bez zmarszczek jednym słowem polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 tak jak na opakowaniu -papier śniadaniowy najwyższej jakości hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 fajne wzorki smakowicie model bedzie wyglądał :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Wzorki są tylko na opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Bo tego papieru należy używać. Wcześniej używałeś pewnie takiego zwiniętego w rulon, który jest jak bibuła. Ten jest "lakierowany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Bo tego papieru należy używać. Ale nie "używać przed oklejaniem" ? Bo właśnie wyobraziłem sobie, że przed oklejeniem należy w ten papier zawinąć śniadanie i to zmienia jego własności fizykochemiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czyli używać takiego który jest lakierowany z jednej strony? lakierem wewnątrz modelu czy na zewnątrz? czyli taki papier śniadaniowy może być zamiast japonki, można go cellonować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.