attyla Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Od zawsze przy oklejaniu modeli miałem problem z papierem śniadaniowym, po namoczeniu papier marszczył sie i bardzo łatwo ulegał rozdarciu , przedwczoraj kupiłem nowy papier okazuje się że jest po prostu idealny nie marszczy się po namoczeniu zachowuje dużą wytrzymałość można oklejać dużymi kawałkami bez zmarszczek jednym słowem polecam.
adi-000 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 tak jak na opakowaniu -papier śniadaniowy najwyższej jakości hehehe
robraf Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 fajne wzorki smakowicie model bedzie wyglądał :P:P:P
Jacqubes Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Bo tego papieru należy używać. Wcześniej używałeś pewnie takiego zwiniętego w rulon, który jest jak bibuła. Ten jest "lakierowany".
MiQ27 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Bo tego papieru należy używać. Ale nie "używać przed oklejaniem" ? Bo właśnie wyobraziłem sobie, że przed oklejeniem należy w ten papier zawinąć śniadanie i to zmienia jego własności fizykochemiczne
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Czyli używać takiego który jest lakierowany z jednej strony? lakierem wewnątrz modelu czy na zewnątrz? czyli taki papier śniadaniowy może być zamiast japonki, można go cellonować?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.