attyla Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Od zawsze przy oklejaniu modeli miałem problem z papierem śniadaniowym, po namoczeniu papier marszczył sie i bardzo łatwo ulegał rozdarciu , przedwczoraj kupiłem nowy papier okazuje się że jest po prostu idealny nie marszczy się po namoczeniu zachowuje dużą wytrzymałość można oklejać dużymi kawałkami bez zmarszczek jednym słowem polecam.
adi-000 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 tak jak na opakowaniu -papier śniadaniowy najwyższej jakości hehehe
robraf Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 fajne wzorki smakowicie model bedzie wyglądał :P:P:P
Jacqubes Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Bo tego papieru należy używać. Wcześniej używałeś pewnie takiego zwiniętego w rulon, który jest jak bibuła. Ten jest "lakierowany".
MiQ27 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Bo tego papieru należy używać. Ale nie "używać przed oklejaniem" ? Bo właśnie wyobraziłem sobie, że przed oklejeniem należy w ten papier zawinąć śniadanie i to zmienia jego własności fizykochemiczne
Grzechu Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czyli używać takiego który jest lakierowany z jednej strony? lakierem wewnątrz modelu czy na zewnątrz? czyli taki papier śniadaniowy może być zamiast japonki, można go cellonować?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.