pitersolution Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam wszystkich Interesuje się lotnictwem oraz rajdami samochodowymi chcę rozpocząć swoją przygodę z samolotami RC na początek chciałem porady co kupić moją uwagę skupiłem na modelu Yak-54 3D micro http://abc-rc.pl/Nine-Eagles-YAK-54-NERC777 opowiedzcie mi jak się nim lata czy jest trudny w pilotażu itp pozdrawiam wszystkich Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam Widziałem ten model na żywo dość mały i szybko lata. Kup lepiej betę 1400, lub cessne 480 jeżeli chcesz rtf'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A ja polecam zapoznanie się z lekturą " od czego zacząć " która jest dostępna na tym forum zaoszczędzisz trochę grosza i nerwów Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi