modelarzkobi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam!!! Jestem modelarzem z Wałbrzycha z dolnego śląska jak by ktoś nie wiedział. Buduje modele lotnicze szybowce i silnikowe. Jestem modelarzem RC od 3 lat mam aktualnie 16 lat, więc jeszcze wiele przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 maksymalna szerokość avatara 130 dpi witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 czego sie tak "czepiasz" tego avatara?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bo rozszerza forum i to wygląda paskudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.