Piotr Redel Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Przypominam sobie stare dobre czasy z SYNEM. Chcę go zainteresować modelarstwem. Obecnie zakupiłem samochodzik BRONTOSAURUS TRUCK BUG CRUSHER SKU: IH94112B PRODUCENT: HSP RACING SKALA: 1/10 TECHNOLOGIA: 2.4 GHZ KOLOR: NIEBIESKO-CZARNY Samochodzik śmiga, ale jak poszedłem do wróbla to mnie załamali że kiepski zakup Ot i to na tyle to znaczy ja przypominam sobie stare czasy a synkowi pokazuję fajną zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Redel Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 oki zaraz go podmienię. To ja go sam narysowałem ale oki rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi