Miadzi Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jestem adam, początkujący modelarz, mam nadzieję, że na tym forum dowiem się dużo ciekawych rzeczy związanych z nowym hobby. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dowiesz się, oj dowiesz .... Najpierw się dowiesz że trzeba zmienić Avatara i przeczytać regulamin ... albo odwrotnie A potem ... witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miadzi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Już przeczytałem i się dowiedziałem teraz czekam na akceptacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miadzi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kurczę... czekam i czekam i nic:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Administratorzy pewnie latali cały dzień ..... po sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Też mają czasem urlop .. Witamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi