motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 GRATKI http://photobucket.com/ tu możes zładować obrazy i Video
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zobaczymy czy dziala ;D film ze staru: Motyl: a może tak ciekawiej będzie
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 No lotnisko masz bardzo podobne do mojego zapasowego Pas identyczny, tylko u mnie jeszcze jakieś płoty i inne przeszkody po bokach. Edit: Film działa, troszkę wiało
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cześć Hubert!! Zgadza się wiało wiało Początkowo długo zastanawiałem się czy polecieć... dlatego pierwszy lot byl z reki jak się okazało ,że wszystko jest ok. tzn. model sobie radzi to poszedlem pobawić się na "pasie startowym" wylatanie pierwszego pakietu polegało na strtach i lądowaniach :0 miła zabawa A co do samego lotniska to ja za plecami mam osiedle i troche lini energetycznych
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie gniewaj się Piotrek, ale wsadzę jakieś zdjęcia z 2005r z podobnego "lotniska" u mnie w Krępcu (to środkowe z Zero już było publikowane): PS Pewnie zostanę wywalony za wcinanie się w czyjeś tematy :oops: Ale wcześniej proszę o jakieś ostrzeżenie, jak za dużo "wklejam", to mogę się uspokoić
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hubert na co tu się gniewać fajne zdjęcia szególnie to z tym Zererm na podejściu A z ta policją nie było kłopotów ?? :D:D
Stosiek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mi to wygląda jakby Hubert miał układ z policją. Zabezpieczali mu lotnisko żeby intruzi nie wjeżdżali.
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mi to wygląda jakby Hubert miał układ z policją. Zabezpieczali mu lotnisko żeby intruzi nie wjeżdżali. I powiem ci rzesiek ze to już nei pierwszy raz widze Huberta i radiowóz w tle Coś w tym jest
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Na tej drodze nigdy mi policja nie dokuczała, czasami mieszkańcy wsi (zwłaszcza na rowerach) :? Nie zamieszczę filmu (mam nagrane potyczki słowne), bo nie ma się czym chwalić. Natomiast na granicy lotniska w Świdniku już wielokrotnie sprawdzały nas patrole Policji (podobno wezwane przez ochronę lotniska). Zawsze jakoś się udawało, ale nie wejdę więcej nawet na skraj lotniska bez obstawy kogoś z modelarni. Czyli w praktyce Bartka, on zna sporo nazwisk (modelarnia-aeroklub-władze miasta) i to chyba robi wrażenie na tych patrolach - na razie obeszło się bez mandatu
instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czegoś nie rozumiem .Co policja ma do modelarza na lotnisku.U nas te "organa " w zasadzie nie mogą przeprowadzić interwencji bez zgody dyrektora ,zresztą bardzo w porządku człowieka
alchemique Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Z tego co sie orientuje to nie ma jeszcze jednoznacznych zasad dotyczacych aeroklubu rc a co za tym idzie Huber wchodzi na teren lotniska nie jako modelarz klubu powiazanego z lotniskiem lecz jako przypadkowy czlowiek co moze nie podobac sie ochronie lotniska ktora powiadamia policje. ufff, dlugie to zdanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.