Skocz do zawartości

MIRACLE 3D EPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Hubert!! Zgadza się wiało wiało :D Początkowo długo zastanawiałem się czy polecieć... dlatego pierwszy lot byl z reki jak się okazało ,że wszystko jest ok. tzn. model sobie radzi to poszedlem pobawić się na "pasie startowym" wylatanie pierwszego pakietu polegało na strtach i lądowaniach :0 miła zabawa :D A co do samego lotniska to ja za plecami mam osiedle i troche lini energetycznych :D

Opublikowano

Nie gniewaj się Piotrek, ale wsadzę jakieś zdjęcia z 2005r z podobnego "lotniska" u mnie w Krępcu (to środkowe z Zero już było publikowane):

drogaI.JPG

drogaII.JPG

drogaIII.JPG

drogaIV.JPG

drogaV.JPG

PS Pewnie zostanę wywalony za wcinanie się w czyjeś tematy :oops:

Ale wcześniej proszę o jakieś ostrzeżenie, jak za dużo "wklejam", to mogę się uspokoić :lol:

Opublikowano
Mi to wygląda jakby Hubert miał układ z policją. Zabezpieczali mu lotnisko żeby intruzi nie wjeżdżali.

I powiem ci rzesiek ze to już nei pierwszy raz widze Huberta i radiowóz w tle :D

Coś w tym jest :D

Opublikowano

Na tej drodze nigdy mi policja nie dokuczała, czasami mieszkańcy wsi (zwłaszcza na rowerach) :?

Nie zamieszczę filmu (mam nagrane potyczki słowne), bo nie ma się czym chwalić.

Natomiast na granicy lotniska w Świdniku już wielokrotnie sprawdzały nas patrole Policji (podobno wezwane przez ochronę lotniska).

Zawsze jakoś się udawało, ale nie wejdę więcej nawet na skraj lotniska bez obstawy kogoś z modelarni.

Czyli w praktyce Bartka, on zna sporo nazwisk (modelarnia-aeroklub-władze miasta) i to chyba robi wrażenie na tych patrolach - na razie obeszło się bez mandatu :D

Opublikowano

Czegoś nie rozumiem .Co policja ma do modelarza na lotnisku.U nas te "organa " w zasadzie nie mogą przeprowadzić interwencji bez zgody dyrektora ,zresztą bardzo w porządku człowieka

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to nie ma jeszcze jednoznacznych zasad dotyczacych aeroklubu rc a co za tym idzie Huber wchodzi na teren lotniska nie jako modelarz klubu powiazanego z lotniskiem lecz jako przypadkowy czlowiek co moze nie podobac sie ochronie lotniska ktora powiadamia policje.

ufff, dlugie to zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.