motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 GRATKI http://photobucket.com/ tu możes zładować obrazy i Video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zobaczymy czy dziala ;D film ze staru: Motyl: a może tak ciekawiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No lotnisko masz bardzo podobne do mojego zapasowego Pas identyczny, tylko u mnie jeszcze jakieś płoty i inne przeszkody po bokach. Edit: Film działa, troszkę wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cześć Hubert!! Zgadza się wiało wiało Początkowo długo zastanawiałem się czy polecieć... dlatego pierwszy lot byl z reki jak się okazało ,że wszystko jest ok. tzn. model sobie radzi to poszedlem pobawić się na "pasie startowym" wylatanie pierwszego pakietu polegało na strtach i lądowaniach :0 miła zabawa A co do samego lotniska to ja za plecami mam osiedle i troche lini energetycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie gniewaj się Piotrek, ale wsadzę jakieś zdjęcia z 2005r z podobnego "lotniska" u mnie w Krępcu (to środkowe z Zero już było publikowane): PS Pewnie zostanę wywalony za wcinanie się w czyjeś tematy :oops: Ale wcześniej proszę o jakieś ostrzeżenie, jak za dużo "wklejam", to mogę się uspokoić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekWLKP Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hubert na co tu się gniewać fajne zdjęcia szególnie to z tym Zererm na podejściu A z ta policją nie było kłopotów ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosiek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mi to wygląda jakby Hubert miał układ z policją. Zabezpieczali mu lotnisko żeby intruzi nie wjeżdżali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mi to wygląda jakby Hubert miał układ z policją. Zabezpieczali mu lotnisko żeby intruzi nie wjeżdżali. I powiem ci rzesiek ze to już nei pierwszy raz widze Huberta i radiowóz w tle Coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Bo to jest tzw. lotny patrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Na tej drodze nigdy mi policja nie dokuczała, czasami mieszkańcy wsi (zwłaszcza na rowerach) :? Nie zamieszczę filmu (mam nagrane potyczki słowne), bo nie ma się czym chwalić. Natomiast na granicy lotniska w Świdniku już wielokrotnie sprawdzały nas patrole Policji (podobno wezwane przez ochronę lotniska). Zawsze jakoś się udawało, ale nie wejdę więcej nawet na skraj lotniska bez obstawy kogoś z modelarni. Czyli w praktyce Bartka, on zna sporo nazwisk (modelarnia-aeroklub-władze miasta) i to chyba robi wrażenie na tych patrolach - na razie obeszło się bez mandatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czegoś nie rozumiem .Co policja ma do modelarza na lotnisku.U nas te "organa " w zasadzie nie mogą przeprowadzić interwencji bez zgody dyrektora ,zresztą bardzo w porządku człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Z tego co sie orientuje to nie ma jeszcze jednoznacznych zasad dotyczacych aeroklubu rc a co za tym idzie Huber wchodzi na teren lotniska nie jako modelarz klubu powiazanego z lotniskiem lecz jako przypadkowy czlowiek co moze nie podobac sie ochronie lotniska ktora powiadamia policje. ufff, dlugie to zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.