paweltech Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam CZYTAJCIE INSTRUKCJE OBSŁUGI!!!! Niewiedza to straszna rzecz, zwłaszcza na lotnisku, kiedy wszyscy latają a ja zastanawiam się dlaczego mój odbiornik RX-7 SYNTH IPD nie działa, ponieważ zmieniłem kanał w nadajniku a nie wiedziałem, że trzeba dostroić także odbiornik. :devil: Szkoda, że sklepy, które sprowadzają sprzęt z zagranicy nie poczuwają się do obowiązku tłumaczenia tak ważnych dokumentów, ta jest po angielsku a nie wszyscy znają ten język. Jak to jest z tym FAIL-SAFE - mam go w odbiorniku - używać czy nie? PS Czy ktoś ma instrukcję albo jakiś opis po polsku do tego odbiornika, będę wdzięczny. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 ponieważ zmieniłem kanał w nadajniku a nie wiedziałem, że trzeba dostroić także odbiornik. tutaj bardziej zdrowy rozsądek niż instrukcja jest ważniejszy,to tak jak zmeinić kwarc nadajnika a nie zmienić w odbiorniku, ale fakt faktem sklepy mają chyba obowiązek dostarczać Pl instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Prawdziwy mężczyzna nigdy nie czyta instrukcji! Prawdziwy mężczyzna wszystko kupuje dwa razy! :faja: :devil: Jak to jest z tym FAIL-SAFE - mam go w odbiorniku - używać czy nie? Wg mnie używać, ale z ustawieniem sprowadzającym model w miarę szybko i bezpiecznie na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m5m Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jak byś potrzebowal jakiejs pomocy to pomoge,dość sie w nim orientuje. Fail safe warto cos nastawic ale napewno nie wierzyc w ratowanie modelu raczej w zmniejszenie skutkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.