paweltech Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam CZYTAJCIE INSTRUKCJE OBSŁUGI!!!! Niewiedza to straszna rzecz, zwłaszcza na lotnisku, kiedy wszyscy latają a ja zastanawiam się dlaczego mój odbiornik RX-7 SYNTH IPD nie działa, ponieważ zmieniłem kanał w nadajniku a nie wiedziałem, że trzeba dostroić także odbiornik. :devil: Szkoda, że sklepy, które sprowadzają sprzęt z zagranicy nie poczuwają się do obowiązku tłumaczenia tak ważnych dokumentów, ta jest po angielsku a nie wszyscy znają ten język. Jak to jest z tym FAIL-SAFE - mam go w odbiorniku - używać czy nie? PS Czy ktoś ma instrukcję albo jakiś opis po polsku do tego odbiornika, będę wdzięczny. Paweł
motyl Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 ponieważ zmieniłem kanał w nadajniku a nie wiedziałem, że trzeba dostroić także odbiornik. tutaj bardziej zdrowy rozsądek niż instrukcja jest ważniejszy,to tak jak zmeinić kwarc nadajnika a nie zmienić w odbiorniku, ale fakt faktem sklepy mają chyba obowiązek dostarczać Pl instrukcje
Ładziak Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Prawdziwy mężczyzna nigdy nie czyta instrukcji! Prawdziwy mężczyzna wszystko kupuje dwa razy! :faja: :devil: Jak to jest z tym FAIL-SAFE - mam go w odbiorniku - używać czy nie? Wg mnie używać, ale z ustawieniem sprowadzającym model w miarę szybko i bezpiecznie na ziemię.
m5m Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 jak byś potrzebowal jakiejs pomocy to pomoge,dość sie w nim orientuje. Fail safe warto cos nastawic ale napewno nie wierzyc w ratowanie modelu raczej w zmniejszenie skutkow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.